Seura

Kuusankoskelainen jalkapalloseura Kumu Junior Team on merkittävä Kymenlaaksolainen kasvattajaseura.

Noudatamme toiminnassamme Suomen Palloliiton Nuorisotoimintalinja - ohjelmaa, joka tukee ja innostaa nuoria jalkapalloharrastuksen ja liikunnan parissa.

Seuran toiminta jatkuu pirteänä kuluvana kautena. Pelillisten taitojen kehittämisen ja yhteisen kivan tekemisen ohessa tavoitteenamme on kasvattaa jäsenmäärää myös tyttöjalkapallosta kiinnostuneiden suuntaan. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä noin 250 pelaajaa ja 50 toimihenkilöä.

Seuralla on toimiva joukkue juniori-ikäluokissa 2008 syntyneistä 1997 syntyneisiin poikiin sekä naisten joukkue ja 01/04 ikäluokassa.

Joukkueet harjoittelevat kauden aikana 1-4 kertaa viikossa ikäluokasta riippuen, sekä osallistuvat piirin sarjoihin ja useisiin eri turnauksiin.

Talviharjoittelun merkittäväksi toimintapaikaksi olemme saaneet Sami Hyypiä Areenan, mikä luo loistavat puitteet lajin ympärivuotiselle harrastamiselle.

2012 on  käynnistetty Kouvolan Jalkapallon seurayhteistyö. Yhteistyöhön osallistuvat Kumu JT:n lisäksi Ponsi, MYPA, Purha, Sudet ja Kajo. Kouvolan Jalkapallon (KJP) yhteisjoukkueet kilpailevat ikäluokissa B17 ja C15. Tärkeä osa yhteistyötä ovat myös yhteisharjoitteluryhmät (Premier-, taito- ja kykykoulut) ikäluokissa C14-E11,harrasteryhmät B-C, joukkuevalmennuksen käynnistämis- ja tutor-toiminta sekä valmennuksen teemapäivät.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!