Kumu JT

Kuusankoskelainen jalkapalloseura Kumu Junior Team on merkittävä Kymenlaaksolainen kasvattajaseura.

Noudatamme toiminnassamme Suomen Palloliiton Nuorisotoimintalinja - ohjelmaa, joka tukee ja innostaa nuoria jalkapalloharrastuksen ja liikunnan parissa.

Seuran toiminta jatkuu pirteänä kuluvana kautena. Pelillisten taitojen kehittämisen ja yhteisen kivan tekemisen ohessa tavoitteenamme on kasvattaa jäsenmäärää myös tyttöjalkapallosta kiinnostuneiden suuntaan. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä noin 250 pelaajaa ja 50 toimihenkilöä.

Seuralla on toimiva joukkue juniori-ikäluokissa 2004 syntyneistä 1996 syntyneisiin poikiin sekä tyttöjoukkueet 98/99 ja 00/03 ikäluokassa. Useissa ikäluokissa on myös tyttöjä mukana.

Joukkueet harjoittelevat kauden aikana 1-4 kertaa viikossa ikäluokasta riippuen, sekä osallistuvat piirin sarjoihin ja useisiin eri turnauksiin.

Talviharjoittelun merkittäväksi toimintapaikaksi olemme saaneet Sami Hyypiä Areenan, mikä luo loistavat puitteet lajin ympärivuotiselle harrastamiselle.

Kaudella 2012 on myös käynnistetty Kouvolan Jalkapallon seurayhteistyö.  Yhteistyöhön osallistuvat Kumu JT:n lisäksi Ponsi, MYPA, Purha, Sudet ja Kajo. Kouvolan Jalkapallon (KJP) yhteisjoukkueet kilpailevat ikäluokissa B17 ja C15. Tärkeä osa yhteistyötä ovat myös yhteisharjoitteluryhmät (Premier-, taito- ja kykykoulut) ikäluokissa C14-E11,harrasteryhmät B-C, joukkuevalmennuksen käynnistämis- ja tutor-toiminta sekä valmennuksen teemapäivät.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Seuran toimisto: Kymin tehtaan vanha tehdasalue (Kymi Business Area), e-mail  kumujt

@kumujt.fi

Seuran postiosoite: Kumu JT, PL3, 45701 Kuusankoski

Puheenjohtaja     Esa Inkilä, gsm 0400 362 624, e-mail esa.inkila@pp.inet.fi

Sihteeri              Minna Äikäs, gsm 040 741 2389, e-mail minna.aikas@tietokymi.net

KP-vastaava        Mikko Pajari, gsm 040 741 2389, e-mail mikko.k.pajari@gmail.com

Talous                  Eila Junnola, gsm 040 524 3213, e-mail eila.junnola@kymp.net

Kotisivu               www.kumujt.fi